ACTIVITEITEN IN 2018

  • In de eerste maanden van 2018 hebben diverse collega's de tuinbaan bezocht en er hun treinen op laten rijden. Diverse loks gaven daar act de presence. Zo was er een Forney van Accucraft en een eigenbouw Indische lok van Dick Vermeer. Ook de nieuwe Aster Climax heeft er zijn eerste rondjes gereden. Verder is er uitgebreid getest met de Roundhouse Sandy River om haar kracht te meten heuvel op. Dick heeft van het laatste bezoek aan mijn tuinbaan een mooie video gemaakt. Klik op de foto hier onder om deze opname te zien.
  • Gedurende het hele jaar zijn collega's van harte welkom om hun loks uit te proberen. Een mailtje of telefoontje en ik zorg dat ik aanwezig ben mocht ik al niet die dag op de tuinbaan zijn.
  • Op 28 juni bezoekt de Beerse Soos, een vereniging uit Beers bij Cuijk, de tuinbaan.  
  • Op 7 juli vindt er wederom de Millstone Garden Railways Stoomdag plaats op de zorgboerderij te Mill. Hierbij zullen meer dan 10 stomers hun bijzondere live steam modellen showen. Indien er interesse is om ook te stomen verzoek ik jullie tijdig met mij in contact te treden i.v.m. de planning van de catering.

 

  • Op zaterdag 11 augustus zijn wij wederom op uitnodiging van de heer Gerrit van Werven present tijdens de Ministoomdag bij het Stoomgemaal Hertog Reijnout te Nijkerk.

 

  • Op 1 en 2 september houdt de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij weer haar jaarlijkse evenement "Terug naar Toen" alwaar de stomers van onze Grootspoorgroep aanwezig zullen zijn met een modulebaan op het perron in Loenen bij Apeldoorn.

 

Wilt u meer weten over groot spoor rijden met LGB/PIKO of live steam treinen dan is in kijkje in het clubblad van de Grootspoorgroep (GSG) zeker de moeite waard. Door op onderstaande afbeelding te klikken wordt men direct verwezen naar dat clubblad.

 

 

Sponsors

Stichting hou je dak vast Printservice Cuijk Hofmans   Tapijten